Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din perfekta rabatt

Jag är ogräset
i din perfekta rabatt
Jag är den som

klamrar mig fast vid dina perfekta ben

Jag är den som
hoppas och drömmer
tvivlar och dömer

Jag är den som
hamnar i sopsäck
när det blir höst
Bara för du inte vill ha
ogräs i din rabatt




Fri vers av Hiphipopotumus
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-04 11:10



Bookmark and Share


  oMareld
bra avslut

applåd
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Hiphipopotumus