Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLIDESHOW

en fallen man

på väg utför

måste gråtande tillstå

att ögonkasten bränner

när vi glider förbi

i en slideshow

en farlig man

på väg nedför

trånar efter så mycket

något som ofta medför

att man mister

hela stycket

 

 

där hedonismen

tar över

bränner man ned

all klöver

man får kanske

det man vill men

aldrig det man behöver

pin ups på

min själs tapeter

och drömmar

om rymdraketer

 

 

LARZ GUSTAFSSON   3-4/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-04 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP