Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄLDE

så bygger man ett välde

som om det var det som gällde

och intrycken ska smältas

historierna ältas

ett rike konstrueras

där ett budskap aborteras

extas så orgiastisk

emfasen är bombastisk

den friska kylans piska

ger sköna rapp som viskar

om hemkomst, om att landa

om vikten av rätt anda

men vårcelebrationen

bröt fram och angav tonen

och våra banderoller

bär angreppets paroller

 

 

LARZ GUSTAFSSON   4/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-04 14:40



Bookmark and Share


  anits VIP
vackra tänkvärda ord
2010-04-04

  Paulus Johannes Allaverdi
sjukt bra!!

gillar den otroligt mycket Larz
2010-04-04

  PPQ
jag tycker du har blivit bättre, denna text är ett exempel på det känns som du förändrats i ditt skrivande
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP