Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÄST-APO

lugn efter storm

nya planer tar form

vårens makt är enorm

bunkern känns skön

visst fick mödan sin lön

snart är tillvaron grön

 

 

nu ska vi plocka ned dig på jorden igen

det är här du här hemma

tillbaka ner i träsket

bland paddor och sump

för vi måste få bestämma

 

 

hylla mig hit

eller hylla mig dit

så att jag växer en bit

ris eller ros

och min dagliga dos

av en söt aprikos

 

nu ska vi plocka ned dig...

 

 

kvarnen som mal

så oändligt banal

spottar ut pekoral

brushuvud boys

kryper stilla till kojs

tonårsdrömmar om noice

 

 

nu ska vi plocka ned dig...

 

 

LARZ GUSTAFSSON   4/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-04 17:25



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
cool! som en låt. men Noice...blää. fast du kanske inte menade bandet
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP