Zluggo Pop a k a Larz Gustafsson - sång, Perra Isaksson - gitarr, Åke Idol - bas, Fritte Jonasson - trummor.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zluggo Pop a k a Larz Gustafsson - sång, Perra Isaksson - gitarr, Åke Idol - bas, Fritte Jonasson - trummor.




HÄR KAN DU SE & HÖRA BIZEX-B LIVE, GÖTA KÄLLARE 3/4 2010

 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=z26QG-v0cdQ

 

http://www.youtube.com/watch?v=AclcuQ-I2J4

 

http://www.youtube.com/watch?v=12GFnfe-Mok

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-04 18:05



Bookmark and Share


  mare VIP
Coola Larz , applåder !!
2010-04-08

  Catharina Edin VIP
Tackar Larz!
2010-04-05

    *Torsdag*
BRA!
2010-04-05

  Måna N. Berger
Oj Larz, jag får nästan ståpäls, va´härligt att få se dig i full action på scen! God fortsättning nu!
2010-04-04

  Elaine.S VIP
Tillbaka på scenen...bra jobbat!!
2010-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Tackar allra varmast för det, Rockern!
2010-04-04

  Rocker123
Antar att det inte är tobak Char-Lee röker eftersom han missuppfattat texten, eller har han bara grisskit i öronen?
"Packet" är ju Fredsrörelsen som kritiseras för att de då bestod av en massa Moskvatrogna snubbar. Lyssna på texten.
MUPP!
2010-04-04

  Larz Gustafsson VIP
"Packet" det handlar om i den låten var fredsrörelsen, vilket klart och tydligt framgår av texten.
Det är ingen som tvingar dig att lyssna, Chaplin.
2010-04-04

    Char-Lee
Åka å lyssna på texter som "ut med packet vi har här" med en sångare som tycker SD leverear hårdsmälta "sanningar" NEJ TACK, FASSIPACK!
(ja jag hade ett kassettband när jag var liten med slam (som för övrigt var riktigt bra) på ena sidan å bizex-b på andra)
2010-04-04

  Amorina
Ja, se det var punk!!!

Jag förflyttades till den tiden när jag ofrivilligt tvingades lyssna till Sex Pistols som min bror spelade dagarna igenom. Och som så småningom fick mig att flytta hemifrån. För att få lugn och ro. Ha, ha, ha....:)

Tack igen för att jag fick lyssna! Kul! Bra jobbat!

Jag tror jag gillar punk mer idag än när jag var yngre, faktiskt. :)
2010-04-04

  Amorina
Tack för länkarna!

Jag ska lyssna!
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP