Mannen som skrev vad som föll honom in...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen som skrev vad som föll honom in...




SPÄRRELDSPROPAGANDA

spärreldspropaganda

i hjärtat ska den landa

som frön som sås i jorden

musiken, rytmen, orden

spärreldspropaganda

jag ger det jag fått blanda

en kupp har kulminerat

en blomsterbomb briserat

fiendens musik men

den älskas av publiken

spärreldspropaganda

ska intentionen stranda?

 

 

LARZ GUSTAFSSON  5/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-05 14:17



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ös på bara!
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP