Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÄR SKILJS VÅRA VÄGAR

när till och med frans´ gatukök

ser inbjudande ut

så undrar jag när denna

vedermöda ska ta slut

det här är bara ännu en

helt vanlig domedag

det här är en rapport från mitt

personliga gulag

jag pejlade i folkmängden

men du fanns inte där

jag mejlade från sjuksängen

och är nog lite kär

men åren går och jag vill inte

sluta som herr berg

man måste vara konsekvent

om man bekänner färg

 

 

LARZ GUSTAFSSON   5/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-05 14:57



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Här uppfattar jag en pågående nötning..
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP