Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trött efter påskfirandet . . .


Vaggsång

I kvällens tysta mjuka famn
mig inga hårda ljud nu stör
och jämna lugna andetag
är allt i tystnaden jag hör

När nattens timmar bryter in
jag vilar trygg där i min säng
och vaggas sen i stilla ro
på drömmens ljuva sommaräng




Bunden vers (Rim) av Eva Helene VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-04-05 17:24



Bookmark and Share


  ULJO
Så ljuvlig poesi du bjuder på här.
2011-05-02

  Junitvillingen
Åhhh, denna mjuka text gillar jag skarpt...den tar jag till mitt hjärta på direkten...inte bara efter påskfirande man kan känna så...utan lite då och då...fina, varsamma ord, om lugnet efter stormen;-)))
2010-04-23

  Anna*
Fin vaggsång som jag skulle vilja höra en melodi till ☺
2010-04-23

  Lady Alassa
Jag gillar en sådan meditativ text att läsa tyst för sig själv när man krupit till kojs
2010-04-14

  aol
så mjukt fint vackert du vaggar mig till ro tack
2010-04-09

    Mikaela Stigsdotter Larsson
Åh, vad skönt! Jag somnar nästan här i min skrivbordstol på jobbet... Jag älskar känslan när jag kryper ner i sängen.
2010-04-06

  Monika A Mirsch VIP
sommar redan till påsken - njutningsfullt - svävande ord
2010-04-05

  Bibbi VIP
Så vilsam.
2010-04-05

  Amorina
Nästan så jag somnar... :)

Mycket njutbar och vilsam att läsa!
2010-04-05

  anits VIP
Mjukt,stilla och vilsamt
läser jag dina ord
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP