Jag skiter i vad du tror på. Du kan tjacka spikskor och listigt dra iväg.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag skiter i vad du tror på. Du kan tjacka spikskor och listigt dra iväg.




BRÅDDJUP

 

jag utforskade ett bråddjup

då stirrade det tillbaka

och nu söker kaka maka

och kanske är detta straffet

det pris som jag får betala

i kölvattnet av en gala

jag är för rund

för att vara john blund

jag är för sund

för att vara din hund

men om du vill

kan vi leka en stund

och rentav köra

min eka på grund

jag stirrade ned i hades

och så mycket vederlades

av saker och ting som sades

jag blickade ned i djupet

och svindlades sen av stupet

är allt fint och gott förlupet?

jag är för rund...

så upprepas allt till leda

och ger mera värk och sveda

ett hål gapar under skuldror

på samtliga sköna huldror

i bråddjupet bor det monster

som kan mångahanda konster

 

jag är för rund...

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/4 - 5/4 2010

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-05 18:05



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Gillar formen som förstärker titeln och syftet med orden.
2010-04-05

  Måna N. Berger
Bråddjup är svindelframkallande. Man ska nog inte stå för länge vid branten och titta ner..
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP