Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord behövs, tänkte på detta då jag igår satt och hörde värmländska så gött


Ord

Läses

Skrivs

Lyssnas

Sägs

Så svåra

Ibland lätta

Dialektala

Tolkas

Från en bild skapas ord

Behövs

Betydelsefulla

100406




Fri vers av sajo
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-06 08:21



Bookmark and Share


  Lady Alassa
bra att framhålla ordens stora betydelse;
de bästa verktygen i verktygslådan
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

sajo