Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VET VAD JAG VILL HA

jag är en man

som vet vad jag vill ha

tyvärr vill jag fel saker

och det är inte bra

jag lider av

ett farligt habegär

det trasslar till mitt liv

och det ställer till besvär

var finns den eld

som sprider sig i smyg?

min eld är obetvinglig

fast jag är ganska blyg

jag har så specifika önskemål

och detta stora bål

som tjänstgör som symbol

ska aldrig falna

aldrig bli till kol

antiidol

din vilja är av stål

 

 

LARZ GUSTAFSSON    6/4 2010

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-06 16:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra igen Larz.
Men jag undrar - min eld är obetvinglig fast jag är ganska blyg - hur funkar det ... :-)
2010-04-06

  Måna N. Berger
Ack ja, det trassliga livet, "det ena du vill, det andra du skall" och allt det där. Jag gillar din ärliga uppriktighet!
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP