Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FACIT

med facit i hand

så mycket blev fel

fast jag satts i brand

fast jag blivit hel

förhoppningarna

besvikelserna

i ljuset av alla

liknelserna

jag dömer mig hårt

för det är fair play

jag måste få gå

till rätta med mig

Du frikänner mig

på grund av det blod

som gjutits en gång

för att Du är god

med facit i hand

jag suckar ibland

jag ville jag vore

på hemlandets strand

jag beder och tror

och nåden är stor

ja, ytterst är det

på den det beror

men kampen är hård

mot leda och lust

förrän jag står bärgad

på himmelens kust

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6/4 2010

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-06 16:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och tänkvärt
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP