Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FALL

du skulle kunna bli mitt fall

jag skulle aldrig ha stått pall

men jag vill leva nu och här

jag vet vad verklig lycka är

det skulle kunna bli min död

men jag har liv i överflöd

och evigt liv i himmelen

är inte kort som njutningen

en natt fick en nation på fall

metall som krossade kristall

ett hot mot mitt imperium

i sängen i ditt rosa rum

ridån går upp för nästa akt

ett massivt motstånd av förakt

och när den sen går ned igen

är Gud allena Domaren

 

 

LARZ GUSTAFSSON   6/4 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-06 16:49



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket bra..
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP