Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen vägar.

Du ropar mitt namn. Tankarna låtsas sina.

Du ropar på alla plan, men du vet det inte själv, älskling.


För jag försöker undvika att göra något dumt.

Dock finns det två redan existerande människosjälar som vet allt.
Vet att det jag försöker är att göra något ogjort.




Fri vers av Loll
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-06 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loll