" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


 

 




DRIVKRAFT

förfluten tid

förgången tid

förfallen individ

så många tankegångar

som förstör din sinnesfrid

så drivs du ut

på slätterna

och ned till havets strand

till festerna

och nätterna

i lockelsernas land

 

LARZ GUSTAFSSON   7/4 2010

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-07 09:20



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Smäktande, fint och suggestivt skrivet!
2010-04-07

  mare VIP
Bra skrivet..
2010-04-07

  Nasrin
Mycket vackert text som vanligt!!! kram
2010-04-07

  Stefan Viljehammar
Prövningar vi möta få som vi ofta ej förstå...
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP