http://www.youtube.com/watch?v=x7kst_53z6M&playnext_from=TL&videos=9-_Y1" />

Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-07 09:27



Bookmark and Share

  anits VIP
Härligt.....
2010-04-08

  Catharina Edin VIP
(and WHO you mean!)
2010-04-08

  Catharina Edin VIP
I know what you mean!
2010-04-08

    ej medlem längre
glödhett skrivet, läser ÅTRÅ
2010-04-07

  stenen/ Yv Ericsson
min son gjorde det förra sommaren på fyllan..det slutade illa..ajaj
2010-04-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag tillåter mig konstnärlig frihet.
2010-04-07

  Stefan Viljehammar
Att gå på glödande kol är trolldom.
Det befattar jag mej inte med.
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP