Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får ta mig en funderare över helgen


VET - VET INTE

scandbook

Tiskens vårdcentral

eller

valmöjlighet

känner mig som åsnan mellan två
hötappar

älskar

älskar inte

ÄLSKAR ÄR SVARET


miljöparti eller socialdemokrat inte en moderat.....

valmöjlighet

känner mig som åsnan mellan två hötappar


höst

eller vinter

färgglad fotohöst är mitt val


vår

eller sommar

våren trots allergi tid


Ibland finns svaren -

ibland inte

Men trots detta är det ändå bara
jag själv som känner mig och vet
vad jag vill




Fri vers av sajo
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-07 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo