"Lalka"

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Lalka"




KURT FRANZ

alla har sin kamp

bara jag har min

alla har sin kamp

bara du har din

individuellt

initiativ

inte alltid snällt

är vårt vardagsliv

 

 

perspektiv

och distans

komma bort

någonstans

alltför många

här har

samma syn

som kurt franz

 

 

alla har en dröm

uppfylld eller glömd

alla har en dröm

du är kanske dömd

alla bär en sorg

alla bär ett skratt

alla bär ett frö

till en ändlös natt

 

 

perspektiv...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   7/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-07 15:04



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Komma bort, ja, någonstans där jordmånen är gunstig och vårt inre, dolda frö kan få gro och blomma ut.
(Vem är Kurt Franz?)
2010-04-07

  stenen/ Yv Ericsson
detta är PUNK! gillar.
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP