Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DRAS

dras till dig

som flugan till

en sockerbit

dras till dig

och därför har

jag kommit hit

meningslöst

men ändå ganska

ambitiöst

så nervöst

men nånting måste

släppas löst

 

stryps av en princip

men döden är ett pris

missförstådda kryp

kan undgå all notis

mitt i dödens fält

en svag förväntan gror

umbäranden, svält

men ändå spänning stor

 

 

LARZ GUSTAFSSON    7/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-07 15:09



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Som flugan till sockerbiten, som malen till ljuset, dras vi till det som vi vet kan vara förödande, men ändå..
2010-04-07

  stenen/ Yv Ericsson
det var en het dikt minsann! bra! är det Gud du tänker på?
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP