"Minns du den sången?" Ja, det gör jag. Än sen då?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Minns du den sången?" Ja, det gör jag. Än sen då?




BOT

slå hål på sjuka myter

som min hjärna fabricerat

slå sönder tankebyggnader

som andra konstruerat

kom, bilägg de dispyter

som min ilska genererat

det finns så mycket här

jag gärna vill se ramponerat

 

 

det börjar inombords

för annars kan det aldrig börja

det börjar med förkrosselse

det börjar med att sörja

det här är inget jippo

inget pepsodentspektakel

men där ditt eget verk raseras

ser vi ett mirakel

 

 

LARZ GUSTAFSSON   7/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-07 20:21



Bookmark and Share


  rebecca d
det är så sant..brorsan!
kram på dig! (om det inte bara var dikt..och hur kan det vara...när det "flyter ut ur dig!)
2010-04-08

    ej medlem längre
läskigt stark, och när det börjar inombords kan det mynna ut i en tsunami av känslor
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP