Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara Ord




vägskäl

jag vet att det är ett jävla tjat om de där stjärnorna
men när jag en gång dragit parallellen mellan dem och dina ögon
är det svårt att se något annat när jag kastar blicken mot natthimlen

jag har associerat en hel värld med dig, och saker dväljs under ytan
samma nötta jumpadojor går samma sträcka ensamma, utan att dina klackar ekar mellan träden

cafén vi gick till, uttryck vi myntade, vägar vi vandrat hand i hand
jag påminns, ständigt

och saknaden svider som fan




Fri vers av BaraOrd
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-08 00:41



Bookmark and Share


  AliciaK
Gud vad du är duktig på att skriva!
2010-09-26
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd