Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk att ligga och lyssna till morgonen


Tidigt tidigt

Aprilnatt gryr

rödbröstade toner

ger Vivaldikänsla

100408




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-08 08:13



Bookmark and Share


  aol
vackert
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

sajo