Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min reumatism har gjort sig påmind under några dagar


I tidig gryning

I tidig gryning -
gläntar jag på min
dörr

I tidig gryning -
lyssnar jag till rödhakens
sång

I tidig gryning -
vill ljuset in

I tidig gryning -
lägger jag mig en stund
till

I tidig gryning -
när jag inte kan sova
skapar jag ord

I tidig gryning -
njuter jag av husets
tystnad

då till och med den äldre
damen som brukade slå
i dörrar verkar sova länge

I tidig gryning -
går jag opp för att njuta av
morgonens vy utanför
mitt fönster

I tidig gryning -
förbereder jag mitt varma
te

100408




Fri vers av sajo
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-08 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo