Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÅTERKOMMANDE

flyttfåglar över drottninggatan

tillbaka från södern igen

aldrig så efterlängtade

som i år av kvinnor och män

som tyngda av snömassiven

orkar räta på ryggen igen

själv går jag runt på driven

ingens man, heller ingens vän

 

brytningstid när det våras

är förhoppningar som ska dö

hjärtan kan alltid såras

trots allt solsken och nysmält snö

väckt till en farlig insikt

kan den stapplande falla ner

tyngd av sin egen tonvikt

allt hans omgivning aldrig ser

 

 

LARZ GUSTAFSSON  8/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-08 09:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Våren väcker förhoppningar, och
är mycket efterlängtad
2010-04-08

  Måna N. Berger
Vårljuset luckrar upp våra tillknäppta ytor och gör oss sårbara.
2010-04-08

  mare VIP
Brytningstiden kan vara svår...
2010-04-08

  Elaine.S VIP
Våren , den återkommande...den som väcker människorna
och öppnar nya syner...både utåt och in ens innersta. Våren kan vara en klurig tid...Tyckte om din dikt!!
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP