Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OVANLIG

kan du bära glöd

i din mantelfåll?

säga mig att rock

inte spelar roll?

kan du vara opåverkad

av allt det du ser?

se en kvinnas kropp utan

att du sen vill ha mer?

 

då är du en ovanlig figur

då är du en tvetydig natur

 

kan du låta bli att ångra

saker som du gjort?

kan du hålla god min i ett

spel med märkta kort?

är du oberörd när alla

vänder dig sin rygg?

blir du aldrig störd av oljud?

är du alltid trygg?

 

då är du en ovanlig figur

då är du en tvetydig natur

 

vill du klappa schäfrar

som har fått spö?

tillbringa ditt liv

på en öde ö?

hemfaller du aldrig

åt nostalgi?

hyllar du larz gustafssons

poesi?

 

då är du en ovanlig figur

då är du en tvetydig natur

 

 

LARZ GUSTAFSSON   8/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-08 09:43



Bookmark and Share


  anits VIP
ja, jag gillar Larz Gustafssons poesi, mycket
2010-04-08

  mare VIP
Bra ordat..
2010-04-08

  Måna N. Berger
Jag är en ovanlig figur med tvetydig natur, ja! Gillar larz gustafssons poesi! :)
2010-04-08

  stenen/ Yv Ericsson
japp! här kommer hyllningar! var är schäfern?
är de du på bilden?
2010-04-08

  Stefan Viljehammar
Där fick du allt till det!
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP