Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilder talar ofta sitt språk ibland utan ord


Kamera - nutid - dåtid - framtid

Med kameran i min hand

fångar jag nutiden

dåtiden

och framtiden

och låter ofta bilden tala

till betraktaren

livets vägar -

fångade jag på Teneriffa

100408




Fri vers av sajo
Läst 702 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-08 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo