Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anteckning från kanten: bastøfosen, moss-horten, norge




sopkomprimatorer till larvik - tetra med skruvkork

 

 

 

 

den gröna fjorden i spygattet
stenbocken

alldeles intill,

i pole-position - skageracks
tunna fradga knuffas med bogen

vattenflaskan kluckar
bak i sängen

bränningarna -
backspeglarna invikta
som smutskläderna

min fläta i nacken
är den trotsiga tampen

spänner livlinan




Fri vers av wayward - taiga
Läst 350 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-04-08 13:21



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
Levande, verkligen levande och segervissa rader
2010-04-09

  Fredrik Stillesjö
Hej wayward!

Gillar som vanligt. Specieltt den trotsiga tampen, kämpande mot vindens raseri. Hälsar vännen Fredrik
2010-04-08

  Nina Ahlzén
jag gillar och faller för ditt säregna språk. Stormigt jordnära på nåt vis, om man kan uttrycka sig så, och det gick ju fint.
"..i pole-position - skageracks
tunna fradga knuffas med bogen.." Favvo!
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga