Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag har jag tagit bort vissna fjolårslöv och torra kvistar i rabatten.


Befriad igen

Krokus befrias

bort kastas vintertäcket

Hör jorden andas




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-08 14:43



Bookmark and Share


  mare VIP
Underbara ord ``hör jorden andas``liv sjuder..
2010-04-30

  Bibbi VIP
Så skönt.
2010-04-25

  Junitvillingen
Kortistext med vårkänning - vackert!!
2010-04-23

  Anna*
Vårvackert! Lättnad!
2010-04-23

  aol
underbart vackert väcker våren inom mig
2010-04-09

  Monika A Mirsch VIP
o svanorna skriar i skyn mot grannens (i finland)
2010-04-09

  anits VIP
Underbart, och så vackert
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP