Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BITTRA MINNEN

bittra minnen

som förgiftar

livets söta lemonad

allting växlar

allting skiftar

på min färd mot

himlens stad

beska droppar

förorenar

och fördärvar

sötmans smak

inga väldoftande

dunster

från historiens

kloak

bittra minnen

gisslar sinnet

som en törnekronas tryck

bittra frukter

av de gånger

jag gav efter

för en nyck

hur dräneras

detta träsk som

vill försura

varje dag?

det ska mer till

än det där med

att förverkliga sitt jag

 

 

LARZ GUSTAFSSON   8/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-08 18:21



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Livets växlingar...så väl du beskriver, det bittra , det söta och så människan mitt i allt.
2010-04-09

    ej medlem längre
bittra minnen som gisslar sinnet .... HU, läskigt
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP