Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÅRDA ORD

hårda ord slår

tungt som stenar

hård ord mot

sköra själar

söndrar och kan

aldrig ena

vi är alla

tungans trälar

ordens onda

intifada

vådan av en

ständig svada

ord som sargar

ord som binder

som förargar

som blir hinder

ord med bräckliga

strukturer

murbräckor

mot gipsfigurer

 

 

LARZ GUSTAFSSON   8/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-08 18:29



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra ``ordat``
2010-04-09

  anits VIP
Mycket tänkvärt, ord kan göra
mycket ont
2010-04-08

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Det är så sant...ord kan smärta och vara förödande. Stark dikt.
2010-04-08

    ej medlem längre
ordens smärta kan "slå tillbaka" långt efter läkningen, som fantomsmärtor efter ett kapat ben .... ständigt återkommande,
2010-04-08

  Blåbäret
hårda ord är man en direkt måltavla för, oavsett hur dåligt avsändaren siktar...de träffar alltid någonstans

tunga som stenar kan de skapa stor förödelse...
2010-04-08

  Måna N. Berger
Mycket tänkvärt! Kloka ord.
2010-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP