Till en gammal polare från punkbarrikaderna

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till en gammal polare från punkbarrikaderna




TRUMSLAGARGOSSEN

du gled in i en värld

som var främmande för oss

jag förbannar den dag

då du drog ditt första bloss

det var inte john blunds

glitterpulver som du fick

som raderade solskenet

i din barndomsblick

det finns Någon som ser

som vet om din situation

och Han vet mer än du

hur du funkar som person

det är Honom jag ber till

att allt ska gå dig väl

och att du ska bli frigjord

till ande, kropp och själ

 

 

LARZ GUSTAFSSON 9/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-09 11:44



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skrivet om tankarna till en vän
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP