Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När jag diskade kom jag på dessa ord


Välkommen

Välkommen vår

Vår sädesärla välkommen

Välkommen solsken

Trandansen på åkern välkomnas

Välkommen tussilago

Bonden som gödslar åkern och sår grödor välkomnas

Välkommen ut på en cykeltur

Fotograferandet denna tid välkomnas

Välkommen sköna maj

På en dörrmatta läser jag VÄLKOMMEN

Välkommen kära du som läst denna text

100409




Fri vers av sajo
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-09 14:38



Bookmark and Share


  aol
underbart du gjorde mig så glad
2010-04-09

  Larz Gustafsson VIP
Tack!
Ja, nog är denna brytningstid välkommen!
2010-04-09
  > Nästa text
< Föregående

sajo