Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

När vi möts på andra sidan
skall vi färdas med båt
under broarna
och älska
till stjärnors
tonfall
under månen
skall vi förenas

jag skall föda
dig ett barn
av sot och aska
in i
evigheten.




Fri vers av Milena Jesenska
Läst 448 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-09 21:24



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Oj, här ryser jag i hela kroppen, vilken känsla,vackert:)
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Milena Jesenska
Milena Jesenska

Senast publicerade
sömn
"ama"
Tiden
* Se alla