Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kändes då jag tog mig en promenad


Kylig vind

Vårvindar friska

leker med fjolårslöv

vinterjacka på

100410




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-10 10:46



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Sån är våren.....lockande och kall.
Väl skrivet
2010-04-10

  thyra
Den vinden var här igår :)

Underbart funnet!
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

sajo