Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ruskig historia



Jag vill sudda bort bläcket,

men känslorna är översvallande.

Min kropp är utom kontroll.

Jag måste acceptera min historia.

Känslorna kan frigöras från kroppen,

men kroppen är full av bläck.




Fri vers av Ored
Läst 529 gånger
Publicerad 2005-11-07 20:47



Bookmark and Share


  Snövit
Åh!
Så mycket man känner igen sig i
"Kroppen är fylld av bläck"
Underbart!
2005-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ored