Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÅLLER MIG UNDAN

långsamt tinar

en ny dag fram

och stadsdelen är stilla

flickan från usa har rest

jag har en förmiddag

att förspilla

solen värmer

ett sömnigt city

en vår jag sent ska glömma

och som mannen med rosen

ska jag gå här ensam

och drömma

sjuttiotalet i mitt blod

vill chocka, sjunga, sjuda

det kan endast jag och

ingen annan här förbjuda

sången stiger som gevalias rök

mot himlens skyar

i en tid då livet vinner seger

och förnyar

man kan spela med

och sen är allihopa nöjda

höja glaset när man ser

att andras glas är höjda

men jag vill en annan väg

och bort från all teater

vågar tro att Gud

har mycket nåd

för psykopater

 

 

LARZ GUSTAFSSON   11/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-11 13:52



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Grym!
2010-04-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt fin. :)
2010-04-11

  anits VIP
Vackert skrivit, härligt att läsa
gillar den här, mycket
2010-04-11

  stenen/ Yv Ericsson
du är grym på rimmen. och hade det inte varit för att teater och psykopater rimmade så hade jag opponerat mig..
Låter ju trevligt med tid att förspilla.

Får jag säga en sak som jag "hatar"? nostalgi..

jag älskar dock punken..
2010-04-11

    ej medlem längre
en tid då livet vinner seger och förnyar ...
det ska jag ta med mig
2010-04-11

  Måna N. Berger
Ta dina egna stunder, solförgyllda och ensamma, ta dina drömmar, de är bara dina! Slå vakt om integriteten!
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP