Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NITTIONIO BLOMMOR

nittionio blommor

varför pissar man på min?

varför stirrar ögon tomma?

varför når jag inte in?

man rör om ett tag i gyttjan

och man påstår sig ha kul

man kan aldrig nånsin flytta

från sitt eget ekorrhjul

hjulet bringar ingen lycka

det är inget lyckohjul

fastän pyntad, målad, smyckad

är dess exteriör så ful

här finns klipska professorer

som har skallarna på skaft

här finns ivriga censorer

och de pissar ut sin saft

nittionio blommor doftar

nummer hundra stinker piss

fast man talade om frihet

var det bara en kuliss

plocka inte denna blomma

du med känsligt luktorgan

gå till handlaren på torget

köp en nederländsk tulpan

 

 

LARZ GUSTAFSSON   11/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-11 14:26



Bookmark and Share


  firefire
kanske tur man har dåligt luktsinne..
2010-04-11

  Måna N. Berger
"Låt hundra blommor blomma!"
2010-04-11

  Redeemer
Mästerligt rimmat!
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP