Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STICK HÄRIFRÅN!

allting hänger på en

skör tråd

du belastar den för mycket

allting hänger på en skör tråd

och jag pallar inte trycket

 

stick härifrån!

 

satan skickar fram sitt slödder

som ska förorena syret

det råder ingen tvekan om

vem som håller i styret

 

stick härifrån!

 

packet plockar fram sitt

pick och pack

och börjar svamla

ser man nån på fallrepet

så vill man han ska ramla

 

stick härifrån!

 

han kan höra prästkappa

och kanske även prada

när vi hör hans käft glappa

så blir vi inte glada

 

stick härifrån!

 

 

LARZ GUSTAFSSON   11/4 2010

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-11 15:01



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Haha, bra kommenterat nedan, ta ingen skit! Bra skrivet!
2010-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Eller kanske frågvisa kvinnor?
2010-04-11

    ej medlem längre
Oj, nu blev jag nyfiken. det låter som om du har vuxna barn boendes hemma. men nej, man kallar inte sina barn för packet...hmmm är det A-lagare du har tröttnat på? Zigenare?
Det måste vara Gävlebor då då...
2010-04-11

  Måna N. Berger
Prästkappa eller prada är egalt, det är innehållet som avgör.
2010-04-11

  Larz Gustafsson VIP
Behöver jag någons godkännande?
Knappast!
2010-04-11

  Annie b'larsson VIP
Vad menar du?
2010-04-11

    Jan Cederlöf
Nja...knappast postulata meningar...
2010-04-11

  Marjavaara
Aggresiva men vackra meningar!
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP