Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARRY

man ser nånting bräckligt

det vill man trampa på

det svaga är äckligt

det vill man stampa på

det mjuka ska stenas

så säger stålmännen

i hatet förenas

nu fiende och vän

 

skuggan av en hund

själen smutsig

kroppen sund

skuggan av en hund

skuggan av ett

dödsförbund

 

 

en man som är hjärtlig

betraktar man som svag

här hyllas den kalle

och djungelns hårda lag

det brustna kasseras

det platsar inte här

man manifesterar

allt hatet som man bär

 

 

skuggan av en hund...

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    11/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-11 18:23



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Den fascistiska ideologin. Förakt för svagheten, djungelns lag, den starkares rätt.
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP