Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag låter lyckan komma

Alla dessa begränsningar har stulit minuter av mitt liv
skratt som kanske hade kunnat vara ärliga
om jag bara vågade släppa taget
om jag hade kunnat släppa rädslans varma grepp om min hand.

om jag lät lyckan komma

Alla gamla ting och tankar har stulit minuter av mitt liv
ansikten som jag tror stirrar på mig, hotfullt
om jag flydde bort över hav och okända land
om jag kunde lämna tiden bakom mig och börja om på ny plats.

Om jag låter lyckan komma, vågar jag leva igen?

om jag lät lyckan komma




Fri vers (Fri form) av Neesy
Läst 355 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-11 23:45



Bookmark and Share


  Kim VIP
En jättefin formulering på något som vi många gör, utan att ens veta om det!
2010-10-17

    imnotfinished
låt den komma! mycket vackert :)
2010-04-11

    En Liten Poet
Fint! Vackert! Underbart! Tack, för att du lyste upp kvällen!
2010-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Neesy
Neesy