Freakshow...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Freakshow...




TÅNGFÖRLÖST

jag är tångförlöst

så mitt huvud är stort

jag är tångförlöst

och det gick inte fort

den processen var

liksom utdragen

jag är tångförlöst

så blev jag uttagen

 

 

och min mamma sa:

"ska han se ut så här?"

men läkaren sa:

"det går tillbaks, det där"

men gjorde det det?

det undrar jag

kunde jag ha haft

andra anletsdrag?

 

 

LARZ GUSTAFSSON    100411




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-12 07:18



Bookmark and Share


  mare VIP
``Alla är skapta unika``
2010-04-13

  rebecca d
:-)

mkt roligt, speciellt samtidigt med bilden...
men tror o uppfattar djupare undermening...
2010-04-13

  Måna N. Berger
Du är fin! Det är precis sådär du ska se ut, den rätta blandningen av brutalitet och ömhet, humor och förtvivlan; Zluggo Pop!
2010-04-12

  Betlehemsstjärnan VIP
Men du är fin som du är...har jag sagt hela tiden, och det menar jag till tusen procent!!!( även om du var lite ironisk,det vet jag) /B
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP