Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MESSENGERS OF ART

messengers of art

spray cans in the subway

paintings in the caves

writing on the wall

messengers of art

messengers of art

doing things their own way

photos by the graves

always standing tall

 

 

limits are imposed

artists know no borders

kicking down the doors

aiming at the heart

paintbrish, pens, guitars

canvas, tape recorders

fighting for a cause

messengers of art

 

 

LARZ GUSTAFSSON

 

April 12, 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-12 17:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag har aldrig hyllat detta sprayande.
2010-04-13

    ej medlem längre
Som vanligt är dina engelska texter KANON, och naturligtvis går det sätta musik även till denna. Nyfiken på vilket sound ..... du skulle tänka dig.

Sen det här med allmänning. Är tunnelbanan allmänning, fritt fram för vem som helst att klottras på ... (i och med denna fråga innebär det INTE att jag ogillar det)
2010-04-13

  Elaine.S VIP
Konstens budbärare...de är många, ibland missförstådda, ibland söndertolkade...men ändå, de är uttryck i tiden...tycker om din dikt.
2010-04-12

  Amorina
Ja, där var den igen. Den härliga rytmen i dina texter!
2010-04-12

    Lynx
Härligt rythm, Larz! Den skulle göra sig bra till musik.
2010-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Profetämbetet är inget som delas ut hur som helst till kreti och pleti.

Guds Rike är ingen allmänning.
2010-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Absolutely not.
2010-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP