Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Än kan det komma mer snö...orden kom imorse till mig


13/4-10

vårvinden tar tag

om höstlöv - snöskyffel

tystnar

100413




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 191 gånger
Publicerad 2010-04-13 09:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo