Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


APRILFRUKT

du är den must och den lust och den frukt

som hör augusti till

jag kom för tidigt

det gör ingenting

en morgon i april

tvätten på linan har torkats av vinden

som inte kom från syd

du är pionröd om persikokinden

men ändå inte pryd

livslust och vår

ekvationen är svår

endast ett svar kan bli rätt

bultande tid när libidon tar vid

har sitt eget vilda sätt

 

 

LARZ GUSTAFSSON  13/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-13 09:18



Bookmark and Share


  mare VIP
Livslust och vår....precis så, för dom flesta spirar liv på nytt..
2010-04-13

  Måna N. Berger
Skön som en sång om våren! Jag tycker om raden om tvätten som torkar på linan, en morgon i april, det är friskt och vinden nyper i kinden lite grann.
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP