Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SILVER JOHNNY SEGRAR

silver johnny

världen är ditt vardagsrum

livet är ett underbart

mysterium

framtiden är oläst

men har skrivits ner

silver johnny

lust för livet

vill ha mer

 

färger visar vägen

till en hemlig strand

dröj inte på stegen

fly till lyckoland

silver johnny

sailor boy

din tid är nu

det finns bara en som du

och det är du

 

LARZ GUSTAFSSON 13/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-13 16:43



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackra rader
2010-04-13

  mare VIP
Unik...bra skrivet..
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP