Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingenting är äkta.


Det finns inga poeter.

Nu när du är en vild poet i strävan, i suggan, bakom en profet.

Men ledsen min vän, det finns saker du inte vet, saker du aldrig sett, druckit eller
rökt.

Jag är ledsen min vän.

Att krossa en illusion är att krossa en värld.

Det är en massaker eller ett folkmord.

Ja.

Ja, jag erkänner mig skyldig.

Kreativitet och passion är inte mer än vackra ord, det existerar inte i verkligheten.

Du kan drömma om kärleken, om alkohol eller sorgligheter.

Du kommer ändå att tvingas vara en av oss alla.

Även du är ful.




Fri vers av koksochså
Läst 263 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-04-13 19:19



Bookmark and Share


    //Nikita
Haha lustigt och underhållande ^^ klockrent
2010-04-18

    En Liten Poet
Ja, vad ska man säga- om vi alla är fula, så kan vi lika gärna fortsätta skriva:) Bra text, underhållande och med massa bra formuleringar.
2010-04-16

    ej medlem längre
hm, vet inte vad jag ska tycka, gillar den på nåt sätt, det där med att vara vild poet låter coolt
2010-04-15

  LovisaCecilia
poeter är vi allihopa allihop,
poeter är vi allihopa
jag med,
du med och jag med.

Innerst inne i alla fall. Och väldigt ytligt, hos många (inklusive mig)
2010-04-13

  Larz Gustafsson VIP
Jag skiter fullständigt i vad du tycker. Jag är poet i alla fall.
2010-04-13

    tehdog
du kan vara ful.
(:
snyggt.
2010-04-13

  Louisedottern
Oj.
Nu kanske jag krossar hela syftet med det du skrivit, men förträffligt! Blir fan bokmärke på denna!

"Men ledsen min vän, det finns saker du inte vet, saker du aldrig sätt, druckit eller
rökt."

!!!!!

"Att krossa en illusion är att krossa en värld."

Helt underbart klockrent.
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

koksochså

Senast publicerade
Aska
Det finns inga poeter.
* Se alla