du lyfter mig inte längre

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du lyfter mig inte längre




Låter livet kretsa kring dig

Jag öppnar mig

naken framför dig, visar dig min sårbarhet

du stillar min hunger efter din kärlek även om det bara är för stunden.

 

 

Jag ser dig, tittar och beundrar det vackraste jag vet

kryper närmre igen

klipper alla säkra livlinor bara för att få höra dig andas i min närhet.

 

 

Jag kämpar nu för att inte gå sönder

vill ha mer

låter mig falla in mellan dina vingar där jag känner mig trygg i minuter av evighet.

 

 

Jag faller ner mot marken som inte finns

inget tar i mot mig

låter dig tala vackra lögner bara för att få känna dina hjärtslag mot min kropp.

 

 

Vet att du är borta nu

jag speglar mig i gamla skuggor som bildar formen av ett par borttappade händer

låter livet stå still för en minut.

 

 

Om och om igen...




Fri vers (Fri form) av Neesy
Läst 426 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-04-13 22:53



Bookmark and Share


  aol
riktig vacker poesi som jag gillar så,
2010-10-08

    En Liten Poet
Oj! Väldigt bra! Jag fick upp en ganska härlig fart på läsandet och det gjorde det så mycket mer njutbart, på något sätt. Underbart!:)
2010-04-14

  Drömfångare
"Vet att du är borta nu

jag speglar mig i gamla skuggor som bildar formen av ett par borttappade händer

låter livet stå still för en minut.





Om och om igen..."

Det gav mig rysningar o.O

Skulle gärna applådera en gång till, om det var möjligt!
2010-04-14

  Jan Simonsson
jag speglar mig i gamla skuggor som bildar formen av ett par borttappade händer

Bara en av flera fina formuleringar här. Mycket bra skrivet om att tappa fotfästet.
2010-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Neesy
Neesy