Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DARRIGA DAGAR

hissar flaggan på halv stång

för det som var en gång

stämmer upp en svanesång

en protest mot all jargong

 

läggs darrig dag till darrig dag

med mera oro än behag

där varje dag är som ett slag

så dröjer friheten ett tag

 

 

med förnyad tillförsikt

fullgör jag poetens plikt

allt ska ordna sig på sikt

så avslutar jag denna dikt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 13-14/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-14 09:09



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Så väl du beskriver just "darriga dagar"
2010-04-14

  Måna N. Berger
God föresats! Hoppas det snart blir en mindre darrig dag!
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP