Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BRÄNDA JORDENS TAKTIK

den brända jordens taktik

min väg är kantad av lik

en teatralisk mimik

en bestialisk tragik

scenariot blir dramatik

och folket flyr i panik

en militant dynamik

den brända jordens taktik

 

infernot slukar en stad

trots böner människor bad

här ges det ingen pardon

en skoningslös destruktion

när allting har slagit slint

slår härdat stål nästan blint

besinningslöst raseri

och meningslöst barbari

 

 

LARZ GUSTAFSSON 14/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-14 15:27



Bookmark and Share


  Prästen utan religion
Intressant urval. Bra!
2010-04-16

  Mats Henricson
Skickligt framförda våldsamheter, helt rätt att inte blunda för dem ,de finns där,varje dag, någonstans i världen......
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP