Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SKUGGIGA SIDAN AV SÖDER

på den skuggiga sidan av söder

är det småkyligt fast det är vår

och på öster möts systrar och bröder

som vill följa i Mästarens spår

jag är utstött från allt det som pågår

men jag njuter av solen ändå

trots de frågor som härjar som plågor

finns det alltjämt en ljusglimt att få

 

 

LARZ GUSTAFSSON    14/4 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-14 15:35



Bookmark and Share


  Prästen utan religion
Redan titeln är mycket bra :-)
2010-04-16

  Mats Henricson
spårar en svag och försiktig optimism i denna vackra rimdikt, du har inte kapitulerat, hoppet finns där (även om det hänger på en skör tråd)..
2010-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP